Friday, May 4, 2012

Aaron Aziz Singgah Dan Tinggal Jejak

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

nak khabarkan kat satu dunia ni..Aaron Aziz datang blog bui semalam taww..artis terkenal tu,jejaka idaman para wanita..bukan singgah jer,siap tinggal jejak lagi..tak percaya,korang tengok bukti ni..

tengok anak panah merah tu

kita zoom
link sebenar..sori blur..
seeee...siap kata nak datang lagi..kelas kau maria ozawa..oopssss..sori..hehehe..

miahahahahahahaha...nak ketawa guling2 dulu..entry ni bukan nak bagi korang jeles tawww..tapi nak redakan perasaan sakit hati ni

geram betul dengan manusia2 yang sanggup menyamar jadi artis semata2 nak dapat untung..eiiiii,dah berapa kali bui kena tapi bui bersabar jer

ada tu siap puji yang blog kita ni best lah,kiut lah,hensemlah...ada ka patut blog dikatanya hensem..hahaha..dulu terpedaya jugak dengan pujian ada makna ni tapi bila dah sedar diriku ini tertipu,hambik kau..aku sumpah dalam hati ko jadi batu...

kalau pun nak kaut untung buatlah dengan cara yang betul dan berhemah...ini tidak,pergunakan nama artis dengan sesuka hati jer..

ok,bui cool sudah..hahahaha..*_*..ohya..untuk tidak menghampakan perasaan Aaron Aziz bui klik jugaklah link tu..rupa-rupanya AA nak bui belajar bahasa inggeris...ngeeeeeeeee

26 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

ramai je gunakan taktik camni supaya suruh kita click ke link tu..sabo je la..kdg2 buat tak nampak je kak

dhia adawiyah said...

A'ah ~ Aaron aziz palsu ni pun pernah singgah ke blog Wieya . Eeii .. nak je Wieya hempuk siapa yg menyamar tu ..

- dieyana - said...

KHIKHIHK, dieyana pun terkena, aaron ajis pun masuk kat blog dieyana, chat box tu...;-))

Masz Sidek said...

hahaha.. sik jadi kmk nak jeles... mula2 panas juak hati tek... AA sik g blog kmk juak... ;p

p/s ; blog kmk pun ada juak macam ya p mals nak layan.. hehehe

eintan nurfuzie said...

hehhe...tu la...sje nk uat gempak sebanrnya

are_lin@yu said...

hehe aaron aziz ada blog bebbsss..

HeNRieTTa JoSe said...

Wah...aron aziz....

kasihredha said...

mula2 akak pun teruja..ingatkan betul le Aeron aziz tggal kan jejak...hihi

Anum said...

hehehe... terbaik la sis

miloais milo said...

taktik nak bagi orang klik link lah tu....

Masz Sidek said...

kak... Aaron datang ngabas kmk juak... hahahaha

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/05/aaron-singgah-blog-aku.html

Aju Mohit said...

Hehehe Kim Salam Kat AA tu ye bui kekeke

Che Rosliza Che mat said...

pernah jugak terkena...menyamar lisa surihani....tapi malas nak layan....hehehe

Sally Yatiey said...

Haha. Sanggup menyamar jadi artis. Macam2 jak.

Mohd Sukur Ibrahim said...

hikhik..AA lah sangat...mungkin mmmg nama die sama dengan AA

@ deqla manjew said...

biasa la tu kak...nk tarik perhatian...deqla pun dah kena... "lisa surihani" dtg ke blog deqla...haha...

Wanita Collection said...

hah..sbr je lh ye sis..manusia mcm2..:D

jom membeli sambil join contest!
gift pun cun!

syiela said...

setakat ni lisa surihani je jengah kat blog syiela aron ajis belum lagi.. kekekeke

Munnafendy said...

hek eleh...dia ingat pakai nama aaron kita nak klik la tu...poooodah!

Masya said...

hadoilahhh suke menyamar macam ni.... tak pasal jer.. aris jadi mangsa...

[sutera kasih] said...

hahaha pembulak kali jak org yaa..

IntaNBerliaN said...

sy pun selalu dpt komen gini kat cbox..

fieda said...

..AA ni pun ada gak singgah blog saya...gi klik tgk2 ye la dia nk suh kita belajar BI daa..

Nazayiena said...

Sukanya sidak org tuk make nama2 artis....

shida'R said...

huhu..shida selalu juga retis mai terjah ekekke.. ;p

Cik Kay Jue said...

ckj pun selalu juga kena macam tu kak bui.. tnggu masa nak meletop je kat insan2 yang buat macam tu kat shoutbox.. itu la kelemahan shoutbox.. huhu.. ada tu ckj geram sangat sampai tak mau halal kan duit 20 sen yang dia dpt tu sebab ckj da terklik.. huu.. geram~~~!