Wednesday, May 9, 2012

Apa Sudah Jadi..

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

sesungguhnya bui tak tau kenapa dan apa yang sudah jadi pada diri bui sampai tak update blog bertuah ni..(bertuahlah sangat..hehehe)

kalau ada lah..diulangi..kalau ada lah yer yang tertunggu2 entry dari bui,terima kasih banyak2 yer..buat masa ni,takder story yang nak diceritakan..banyak hal yang berlaku tapi mood nak bercerita tu macam dah tak tau gi mana

mungkin tertinggal kat Pavilion hari tu kot..hahaha..rasa nak ke KL lagi,nak ronda Pavilion puas2..hari itu kami sempat meluangkan masa 2 jam jer dekat situ sebab kesuntukan masa

tapi dalam kesuntukan masa tu,sempat jugak hubby dan adik bui beli baju dekat kedai DC Comics..bukan apa,hubby bui memang dah lama mengidam nak beli baju batman ni..adik bui pulak sempat merembat 5 helai t-shirt superman..

gambar ni bui culik dari FB hubby..
abaikan jer muka cinonet dia tu
hahaha..

huh..bagi bui tak berbaloi betul beli t-shirt yang sangat simpel macam ni tapi harga mahal betul..sehelai Rm119..kan mahal tu (bagi bui lah..hehe)


23 comments:

are_lin@yu said...

waduhh,,.mahal sih..klu bju prmpuan dah lh dapat bnyk tu.hehe

shida'R said...

rm119? bia betul kak bui..
shida pun xkn beli...huhuhu...

Aju Mohit said...

owhh berjalan2 ye bui, patutlah lama x update ye

Che Rosliza Che mat said...

Rindu jugak kat bui dan tertanya-tanya jugak...hehehe

syiela said...

lama betul menyepi ke mood menghilang sebab tak sempat nak ke i city :)

Masz Sidek said...

huhuhu bagi kmk nang mahal harga baju ya kak... mun baju kurung fesyen kak... bermanit kak... baju melayu kak berbaloi juak... hehehe...

HeNRieTTa JoSe said...

Mmg mahal bg rietta...klu yang mmg branded n smart rietta xkisah...klu yg biasa biasa, rietta suka yang murah jew...

Nurul Nadia Nasir said...

hahaha okay ape.yg penting kualiti baju tuhh kan kan dan kita pun selesa nak pakai :)

Sally Yatiey said...

RM119? Ya Allah, mahal eh :)

Nazayiena said...

Mahalnya bui t shirt batman tuk....

Anum said...

sama la
kalau anum comfirm x beli

AmirFX said...

Kacak! Kira limited la brg ya mun orang laki beli smp 100++.. haha.. Nway, muka laki ktk mcm kmk pernah tgk jak.. Ada men bedmenten ka laki ktk ya?

kasihredha said...

mahalnya..baju batman tu
bila ada yg pakai baju superman terus ingat faizal tahir..hihi
psstt..hb bui macam budak sekolah je kan

ciK LyndaWawa said...

kmk lum ada baju batman kak....belikan kmk sigek!

IntaNBerliaN said...

a'aa lah kak bui.. bg sy pun mahai tu... sbb baju tu nmpk simple je kan..

Azhafizah[フィザ] said...

kene cari mood ni kak bui..kat pavi memang takde bende yang murah kan..jalan jalan cuci mata je la kalau ke situ.hihi

eintan nurfuzie said...

mahal tuh...

Munnafendy said...

kalau dh minat nk kata ape lg kak...ikutkan aje le..

wan nurul hezrina said...

nurulpun tak beli kot.tapi kalau murah sangat n takdok kualitipun tak bli gak.so tunggu sales jenama tapi murah n ada kualiti..

ejulz said...

hahaha.. mahal giler.. hehe

IntaNBerliaN said...

kak bui... sy guna kamera murah je pun.. kamera cap kodak... hahhahahha... nak tgk camne, kak bui tgk kat entry ni yer.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/07/hati-saya-berbunga-bunga-hihiii.html

cikji said...

mmg fanatik abis lah tu sanggup beli,
mahal jugak.

MamaEma said...

akak yg duk KL ni pun tak pernah pergi Pavillion tu..