Thursday, May 24, 2012

Baiknya Hati Dia..

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

ngeee..nak tau siapa yang bui katakan baik hati..tengok gambar..

siapa tau nama si kotak ni?

tengok..dia bagi bunga dekat kodok tu..hehe..comel sungguhkan..

tapi sebenarnya tu mukadimah jer..cehhh..sebenarnya yang bui katakan baik hati adalah Encik NUFFNANG..sebab apa bui kata baik hati?sebab nuffnang bagi 3 BE lagi pada bui

sangat terharu sebab walaupun dah semakin jarang update blog tapi nuffnang sudi jugak bagi BE..atleast bertambahlah jugak duit yang ribu-ribu lah sangat dalam akaun tu..hahaha

bahan bukti

tulisan yang warna hitam tu BE lama tapi masih lagi running..dan tulisan merah pulak adalah BE baru..alhamdulillah..

lagi cerita pasal Nuffnang kat SINI

cerita pasal rumah semalam tu,ekceli bui dalam proses menjual rumah..semalam jumpa lawyer,berbincang pasal apa yang patut kita (penjual + pembeli) buat..so,alhamdulillah semua nya dah dijelaskan semalam..

19 comments:

cik najihah said...

nuffy syg die..hihi

Che Rosliza Che mat said...

Wow!! untung bui....Jarang update blog...incoming masuk...Tahniah!!

HeNRieTTa JoSe said...

Byknye BE Bui....tahniah yea...

are_lin@yu said...

wahh ayu xpernah dapat be..sobs2..huhu

miloais milo said...

tahniah uols...
rajin encik nuff bagi BE

iols majuk dah ngan encik nuff!
sob sob sob

LadyBird said...

tahniah akak.. akak.. lady nak tanya.. mcmn nak ambik duit yg nuffnang bagi tu? nanti kalau kak bui dh jwb kak bui jwb di blog lady ek.. lady bimbang terlkepas pandang.. blog lady dah dpt duit 50 lbh... maksudnye dh boleh tunaikan kan? cume lady x th nk tunaikan mcmn..

eintan nurfuzie said...

leh lanja cik en mcd klu cmni....double cheese 10..ahhaha

shida'R said...

alhamdllah rezeki tu sis hehee ^_^

Aishah Jahirah said...

wah...ternganga tengok sampai 5 BE running....rezeki tu kak bui.alhamdulillah..:)

Sally Yatiey said...

Banyaknya BE :)

Nazayiena said...

Tahniah bui,baitnya nuffnang ngan ktk...

Cik Kay Jue said...

huhu... nak juga.. ajar la kak bui...

IntaNBerliaN said...

wah bestnya... tahniah...

mimie.. said...

oh...nak jual rumah..patutlah..moga semuanye selamat ye kak bui ^^.

kak..tahniah dapat byk BE..bestnyee..bila lah sy nak jadi macamtu jugakk hihi

Bui Junaidi said...

HA,AH..KALAU DH LEBIH 50 DAH BOLEH CASH OUT..KAK BUI JAWAB DI BLOG LADY K..

Bui Junaidi said...

KALAU CKJ NAK TAHU,KLIK AJER MENU NUFFNANG TU..DLM ENTRY2 KAK BUI TU ADA AJAR MCM MANA NAK BUAT NUFFNANG BAGI BE DEKAT KITA..HEHEHE

eintan nurfuzie said...

Pencarian cik en dan blog-bloglist geng cik en

Cik Kay Jue said...

macam tu ea.. alright nanti ckj klik.. :)

Azhafizah[フィザ] said...

alhamdulillah..dapat BE lagi..moga bertambah banyak..pasni leh belanja fiza..hehe