Tuesday, July 3, 2012

Syukurlah..

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

AMARAN..^_^..!!!
INI CERITA MINGGU LEPAS..TERLUPA BENAR2 NAK PUBLISH..TAPI BUI PUBLISH JUGAK SEBAB LAMA TAK UPDATE..KESIAN BLOG..

syukur alhamdulillah,sakit pergelangan tangan yang bui hidapi dah pun sembuh sepenuhnya..lepas pergi berurut khamis lepas,sakitnya agak berkurangan

jumaat tu,sakitnya datang balik..plan memang nak ke klinik petang tu tapi sebab ada hal (kursus + pertandingan bowling) bui batalkan hasrat nak ke klinik

oh,ya..jumaat tu dari jam 2 petang - 5 petang,kami staf sokongan ada Kursus Pengurusan Kerjaya..buat dekat sekolah jer..lepas tu sabtu sambung lagi dari jam 8 pagi - 1 petang

dalam kesakitan tangan tu kan,bui sempat lagi join tournament bowling..tapi bukan pertandingan yang besar2 pun..pertandingan antara ibubapa dan guru2 pelajar2 di Tabika Perpaduan Ong Tiang Swee (tempat anak2 bui bersekolah)

jadi pertandingan ni lebih kepada just for fun jer..selain dapat bergaul dengan ibu bapa yang lain,boleh jugak merapatkan silaturahim dengan guru2 dekat sekolah anak2 bui tu..

memang seronok habis kami malam jumaat tu..tangan yang sakit pun tak terasa sakitnya..hehehe..dan yang ajaibnya bangun pagi sabtu tu tangan bui dah tak rasa ngilu lagi..syukurlah

agak2nya..penyembuhnya memang kena baling bola bowling kot..hahahahaha..^_^..nak tau keputusan tournament malam tu tak?..tak nak tau pun bui tetap nak bagitau..hehehe..

hubby bui dapat no.1 kategori lelaki dan bui hanya dapat no.2 jer kategori perempuan..alhamdulillah,dapat jugak piala dan hamper..

maaflah yer,entry tak bergambar..bui terlalu malas nak transferkan gambar dari henpon..huhuhu

JAP LAGI BUI BALAS JEJAK KAWAN2 YER..

17 comments:

Kesuma Angsana said...

tahniah bui.. leh menang lg dlm keadaan tangan yg sakit tu.. jaga diri ye!

Nazayiena said...

Dlm sakit2 tgn pun dpt juak ktk no Bui ho,nang terer ktk main boling,kmk lama dah sik main gik ko....

kakcik said...

Bagus juga main bowling tu. Sakit hilang, hadiah pun dapat. :)

Ardini Humaira said...

sebab hepi tu yang tak terasa sakitnya kan hehe :D

faridah nazurah said...

hahaha bagus la tu.. sakit2 pun boleh menang hape

miloais milo said...

hoccay lah tu - dalam sakit tangan pun bleh dapat no 2...

Masz Sidek said...

nang rezeki... tangan sakit pun dpt juak hadiah...
lepas tok mun tangan ktk sakit bak jak main bowling... baik terus tangan ktk kak.. hehehe

hehehe.. kmk dlm draf pun byk juak entry mek sik publish...

HeNRieTTa JoSe said...

bagus la tangan bui dah sembuh....wah, dua-dua suami istri pndai men bowling....rietta xpndai....

syiela said...

sebab tu lega bui.. sebab menang hehehehe hilang segala sakit ^_^

lepas ni kalau sakit lagi kena pergi cari bola boling ^_^

shida'R said...

hehe malas tahap dewa ke sis ^_^

tahniah sis n husben ;)

cikji said...

rejeki sungguh.amboiii moden sungguh ubat sakit tangan dia

alif haris said...

pperghh k bui hebat main bowling lah.. lawan jom.. ada beran ? haha :p

Deqla manjew said...

kalo ada gmbr lagi best kan kak bui..deqla pun kdg2 mls gak nk tranfer..hihi...oh yer, undian dari kak bui deqla hrp2kan..

http://jiacreatifelt.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_26.html

vote for my header yer kak bui..kalo baik hati, vote la 5x. hihi

LadyBird said...

salam kak bui.. seronoknye akak main.. sampai x ingt tgn sakit.. hihihih.. tp ok jugak kan.. hilang terus sakitnye.. btllah kt org, kalau sakit kene buat2 x sakit.. nanti baik sendiri..

Bui Junaidi said...

TANG GMBR TU MMG ADA AMBIL TP TERLALU MALAS NK TRANFER KE NETBOOK KAK BUI NI..^_^

UTK VOTE TU,NO PROBLEM..BISA DIATUR..HEHE

Bui Junaidi said...

JOM,ASAL SANGGUP KALAH JER..HAHAHA

Azhafizah Md Nor said...

wahh menang tu..memang handalan betul kak bui dan husband kak bui ni..xberani nak lawan camni.