Thursday, July 5, 2012

Seronoknya Dapat BE Lagi..^_^

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

terima kasih sangat pada NUFFNANG sebab tak putus2 bagi BE pada blog bui..kalau tak di INI BLOG BUI dekat BUI TUTORIAL pasti ada BE yang nuffnang bagi..



BE ke 14 dah pun menjadi ME..syukurlah walaupun taklah banyak mana yang dapat atleast ada jugak pendapatan hasil dari berblogging..

BE yang terbaru ni BE yang ke 19 dalam tahun 2012..kalau 2011,bui dapat 20 jer BE harap2 tahun ni bolehlah dapat lebih lagi..hehehe..alhamdulillah..^_^



cehhh..terus kira duit ko yer Nyet..hahaha






entry ni bui buat malam tadi..

19 comments:

Anum said...

tahniah sis

Aishah Jahirah said...

wah dah 19 BE tahun ni kak bui...banyaknye...tahniah2...

are_lin@yu said...

bestnya dear dapat be lg..thniah2..ayu tak faham bnda2 ni..hehe

Muhammad Izuan said...

sedih x pnh dpt... :(

syiela said...

alhamdulillah.. bertambah rezeki... jeles tengok traffic bui sangat tinggi.. ada petua ke :)

Rafflesia™ said...

tahniah... :)

syieda belum dapat BE lagi.. just dapat kempen punye je.. :(

:: Mrs.Eady :: said...

wah wah..bnyk tu BE dia...tahniah!

cikji said...

rejeki rejeki di bulan syaaban

shida'R said...

tahniah kak bui :) rezeki2 hehee :)

Pn. Sheila@CC said...

wah... rezeki2... Allhamdulillah... all the best bui...

Ardini Humaira said...

besnye... dni dari last year tak ada taw.. huuu..

Masz Sidek said...

alhamdulillah.... nuffnang kmk sik nait2 kak...

LIA AZMAN said...

hye kak bui. lama nyer x jenguk sini. bbulan2. hehe

HeNRieTTa JoSe said...

Tahniah dapat BE lagi....

Azhafizah Md Nor said...

banyaknyer BE kak bui dapat.Tahniah kak bui.leh kumpul duit raya ni.

Mieya Atiera said...

Wah, tahniah. Mieya tak dapat BE pon bulan nie. Munkin belum rezeki.

Siti Arfah said...

Untung la bui. :)

IntaNBerliaN said...

tahniah kak bui.. rezeki tu :-)

Che Rosliza Che mat said...

tahniah bui...walaupun jarang up-date dapat jugak be hihihi rezeki tue..