Sunday, July 15, 2012

Bowling Dan BE

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

salam Ahad semua..tetiba dapat hidayah pulak pagi2 ni nak update blog..hahaha

hari ni bui bangun awal sebab pukul 10 pagi nanti bui ada pertandingan bowling..korang tolonglah doakan bui menang yer..semoga berkat doa korang dapat jugak bui menjulang piala hari ni..^_^

pasal pindah rumah,syukur alhamdulillah bab kemas mengemas telah setel hampir 100%..adalah sikit2 lagi yang perlu dibuat tapi nanti-nantilah

sekarang kami 4 beranak sudah boleh tidur dengan aman..tapi taklah berapa nak aman sangat pun sebab bila duduk flat macam ni suasana bising jiran2 tu tak boleh nak elak..wat to do,redha ajerlah

insyaallah jika ada rezeki kami akan berpindah (mayb 2 tahun lagi kot) lagi tapi kali ni ke rumah sendiri..tak sabar rasa dihati..cehhhh

oh,ya..kepada yang sudi follow dan sudi memberi komen nanti bui akan follow korang balik dan balas kunjungan korang yer..promise!!!..

bahan bukti..^_^

dalam keadaan semakin jarang update blog,syukur alhamdulillah Nuffnang masih sudi bagi BE..sekarang ada 9 BE tengah running..syukur2..

17 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

rezeki kan?syukur..smoga ada rezeki lagi akan datang, :)

syiela said...

gud luck bui... tahniah.. banyaknya BE tengah running.. jeles nih ^_^

Pn. Sheila@CC said...

Allhamdulillah... rezeki menjelang Ramadhan... :-)

Iefa Ujang said...

wooohaaa . . . main bowling 2 . gud luck kak bui ! ! !

Siti Arfah said...

Gud luck bui utk bowling tu.. :)

shida'R said...

besttnyeerr tgk BE kak bui ^_^

Deqla manjew said...

wahh... bowling... camne menang takk??

Azhafizah Md Nor said...

mesti main bowling ni menang lagi kan..^__^

rumah flat memang xleh nak elak kebisingan tu tapi xpe,mengajar diri utk lebih sabar.^__^
congrate dapat BE lagi.

yana yani said...

wah rezeki2...yana tak reti nak psg iklan2 nih..hikhik

Ardini Humaira said...

banyaknye... best tengok BE.. dni tade BE :'(

HeNRieTTa JoSe said...

Biasa la kuarters kan bui....bunyi bising xbleh nk elak....wah...byknye BE....tahniah bui....

Mya said...

kak bui cemana pertandingan bowling? eheh anyway tahniah utk BE ya :)

Bui Junaidi said...

TAK MENANG TAK KALAH..^_^

hairy said...

wahh thniah akak..rezeki tuh..sya xpernah dpt pn..haha

zahidahwahid said...

wah!! lama dah tak dapat BE dari nuffnang...

Cho Cho said...

selamat berpuasa sist :)

Che Rosliza Che mat said...

Sronoknya main bowling...Cik rose dah lama tak main hihihi Selamat berpuasa bui..