Wednesday, May 7, 2014

Shopping Online

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿




sekarang banyak betul laman web shopping online wujudkan..rambang mata dibuatnya..poket pun rabak bila nafsu berbelanja tak dapat dikawal..bernanah rasa hati bila harga terlalu mahal..tapi keinginan nak memiliki membuak2 dalam hati


oh yer setakat ni,bui pernah shopping online di

Lazada
Moredeal
Mos Fashion
Zalora
Pop Look
Mydeal
Dealmates


apa lagi erkkk..rasanya ada lagi tapi dah lupa..almaklum pompuan memang tak boleh nak dipisahkan dengan shopping..kalau stress bui suka window shopping..kalau gaduh dengan hubby,release tension dekat shopping complex..pastu buat2 terbeli baju,terus sejuk rasa hati..hahahaha


mudahkan hidup zaman sekarang..semua dihujung jari..nak shopping..klik-klik jer depan pc..fuhhhh,sedar tak sedar melayang $$$$..pastu nyesal tak habis bila barang sampai,tak muat..sebab perasan diri saiz S padahal...huh..bui letew..^_^


Take Care & Thanks For Reading This Entry..Take This

13 comments:

::NureeN:: said...

hai k.bui
lama x singgah cini
nureen pon beli on9 gak sejak akhir2 ni tp adik yg order nureen bayaq ja hehe

Nurzakiah Hanum said...

suka online shopping

Azhafizah Md Nor said...

memang suka shopping online..kalau banyak duit itu nak ini nak..hihihi..

Che Rosliza Che Mat said...

jarang shooping online....hihihi takut kena tipu..

Shida Radzuan said...

byk lg kak bui..blm lg masuk yg xofficial lg blambak2 kat lua tu hehe..

Jazz Lover said...

Kamek paling suka shopping dekat Mos Fashion tapi barangnya selalu jark lambat sampe. Pre order katakan. Huhu.

Aju Mohit said...

aju dah addicted dengan poplook eoh apakah

Niena Muhammad said...

niena pn suka soping kt lazada.. hai bui lama x jenguk cni .. chat x.. still igt nina x

Niena Muhammad said...

niena pn suka soping kt lazada.. hai bui lama x jenguk cni .. chat x.. still igt nina x

Mya Akmal said...

mya pun mengalami masalah ni jugak kak bui :( hehehe :pp

cik violet said...

shopping online senang n mudah :)

Cik Wangi said...

best online shopping. byk pilihan. hehee

Abang Bear said...

belum pernah lagi shopping online... tak berani