Monday, December 8, 2014

RINDU SERINDU RINDUNYA

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


ya allah..rasa nak menitis air mata bui bila bukak blog ni..rinduuuuuuuuuuuu sangat dekat INI BLOG BUI..haha..memang malanglah nasib kau blog dapat tuan pemalas macam bui..

tapi dalam malas2 tu rasa rindu menggebu2 dalam jiwa..ewah..

tak tau nak update apa sebenarnya cuma ni aje lah dulu yer..enjin belum panas lagi..hahaha

siapa yang sudi baca,terima kasih banyak2..siapa yang sudi bagi komen lagilah banyak2 terima kasih

dan terima kasih jugak buat pihak NUFFNANG sebab masih sudi bagi CPUV..walaupun dah hampir setengah tahun blog ni tak berupdate tapi alhamdulillah masih ada CPUV tengah on going..syukur..

mintak2 lah lepas ni bui makin rajin update blog...aminnnnnn!!!!


**nasib baik masih ingat password..kalau lupa habislah...


Take Care & Thanks For Reading This Entry..Take This ♥

8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

singgah ptg

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

Najib Ariyan said...

Selamat Tahun Baru 2015 yer

Sha My heart said...

Kak Bui, rindu akak. Rindu zaman berblog dulu-dulu

eintan nurfuzie said...

sma la.. dpt jenguk jap2.. tp terkejut bila nuffnang meningkat.. eheheh

Reena Sidek said...

assalammualaikum kak bui.. lamak dah kmk sik jengok blog kt.. kmk setahun lebih cuti blog.. kinek tok tengah usaha aktif balit.. huhu..

Syaz Rozelt said...

as salam Bui..jom sama2 kita aktif berblog semula..hihi

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/