Friday, March 14, 2014

4 CPUV Tengah On Going

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

syukurlah,walaupun masih jarang update sekarang rezeki dengan Nuffnang masih kencang..amboiii,kencang bagai..hahaha..macamlah dia sorang yang dapat CPUV Campaigns kan..




nak tahu cerita-ceriti tentang Nuffnang di blog bui ni,klik ajer link CERITA TENTANG NUFFNANG yer dan jangan lupa klik kalau nampak iklan2 ni erkkk..maceh..lap u olls..^_^


Take Care & Thanks For Reading This Entry..Take This

21 comments:

sHaRiNa eLyaNa said...

wah byk lg yg on going :) tahniahhh

Azhafizah Md Nor said...

Congrats Kak Bui dapat CPUV baru :)

Maria Firdz said...

alhamdulillah.. tahniah...

Aju Mohit said...

tahniah bui!!! wah byk tu

Muhammad Taufiq said...

Hye, I'm a new blogger :) Salam perkenalan, Mohon singgah blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

Vanessa Ricky said...

Lamak sik dengar cerita kitak koh..

Aishah Jahirah said...

kak bui saya baru dpt seketul dua je CPUV thn ni..:(
hehee apapun tahniah..masyuk...:)

diana said...

tahniah..ada jugak yang tak dapat..saya la tu..heheh

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah..

taniah sis

Sha My heart said...

alhamdu lillah.
Sha pun ada juga CPUV campaign yang sedang menari-nari dalam blog. Rezeki =)

Cik Jelita said...

bestnya banyak on going cpuv.congrats

Mimi Azirah said...

Tahniah kak bui

Nasaiei said...

Waaaa~! Kak Bui, congrates... Bila plak sy nk dapat cam Kak Bui nii? Btw Kak Bui, sy dah follow blog akak... boleh tlng follow sy tak? Sori, menyusahkan akak... ^^
Baru ceburi jer bidang blogging ni..

eye-see-tea-blog.blogspot.com :)

Mar Mansor said...

rezeki ni..in sha Allah..singgah je klik kalo ada iklan

Intan Saffyna said...

hii,singgah follow awak :)

Isabel Diaz said...

Banyaknya sis

Deqla Norumara said...

tahniah kak.. deqla ni outgoing adelah..haha.. rindu kak bui.. :)

Cik Nur™ said...

rezeki...

nur pun ade BE..tp itulah, skrang dah slow bw..huhuhu

eintan nurfuzie said...

tahniah2.. :)

Deqla Norumara said...

alhamdulillah..tahniah kak bui.. :)

Aju Mohit said...

tahniah bui, rindu nak baca entri terkini bui