Friday, March 14, 2014

Bernard Park-KPOPSTAR Season 3

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


peminat2 drama / rancangan Korea mesti tau rancangan ni kan..KPOPSTAR..sekarang dah masuk season ke-3..kalau season 1 dimenangi oleh Park Ji Min dan season 2 pulak dimenangi oleh Akdong Musician,siapa lah agaknya yang akan menang untuk season 3 pulak erkkk...


sama2 kita nantikan hingga habis pertandingan ni k..insya allah,nanti bui update siapa yang menang k..


tapi bagi bui peserta favourite bui kali ini adalah BERNARD PARK..sora sedap,muka pun not bad..hihi..



bui paling suka dengar dia bawak lagu ni..




Senarai Top Ten KPOPSTAR 3

1. Kwon Jin Ah
2. Almeng
3. Sam Kim
4. Han Hee Jun
5. Bernard Park
6. Jjarimongttang
7. Jang Han Na
8. Bae Min Ah
9. Nam Young Joo
10. Something

sapa berminat nak tahu perkembangan rancangan ni..check it out HERE..ewah..^_^..last but least,teruskan berdoa semoga pesawat,krew dan penumpang MH370 ditemui semula..amin..


Take Care & Thanks For Reading This Entry..Take This

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

HAI SIS LAMA X SINGGAH BLOG SIS

Azhafizah Md Nor said...

dah lama tak mengikuti k-pop star..season 1 memang suka park ji min dgn lee ha yi..suara sedap!

diana said...

saya pulak suka something.sebab depa berdua nampak sepadan je..hahahah..

diana said...

saya pulak suka something.sebab depa berdua nampak sepadan je..hahahah..