Saturday, October 5, 2013

Ole-Ole Dari Sabah / BE On Going

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


apesal sekarang bui makin malas nak update blog ek..cerita tu banyak tapi rasa nak bercerita dekat blog macam dah hilang rasa..ohmai,janganlah tabiat ni berpanjangan hendaknya..


kesian pulak blog dah 1 minggu tak berupdate jadi bui nak update lah dengan cerita ringkas ni dengan korang..minggu lepas kawan2 bui pergi Sabah..jelesss taww,sebab bui belum lagi berkesempatan menjejakkan kaki di negeri bawah bayu ni..siap rasa nak nangis belakang pintu jer bila tengok gambar2 mereka yang cantik masa dekat situ..huhu


tapi nasib baiklah mereka bawak ole2 dari Sabah,bolehlah mengubati kesedihan jiwa ini..terus senyum lebar sampai ke telinga...hahaha

koleksi ole2 dari mereka..


dan senyuman bui semakin2 lebar bila Encik Nuff bagi BE banyak2 dekat bui..ALHAMDULILLAH..dan terima kasih banyak2 pada Nuff sebab masih sudi memberi kepercayaan untuk mempromosikan iklan dalam blog pepel yang tak seberapanya ini..amboiii,ayat merendah diri nampak..kih,kih..^_^




ada 11 BE tengah running man..eh,tengah on going..yang bulan Jun pun masih ada..syukur...setakat ni baru 2x bui cash out kan duit Nuff,pasni nak cash in lagi kalau dah cukup target yang bui nak...bolehlah buat beli coklat bagi anak2 makan..^_^


Take Care & Thanks For Reading This Entry..Take This

16 comments:

Elih Japahar said...

Jeles tengok BE banyak tu...hehe...bila ada tournament boling lagi, jgn lupa ajak jkkp :)

Vee Lea said...

Beesssttt dpt ole2!!

Cik Nur™ said...

wahh...murah rezeki akak.. :)

Isabel Diaz said...

Kacak2 ole2 dari Sabah

Haryati Faizal said...

tahniah bui...murah rezeki, byk BE yg menari2 ye...

Aju Mohit said...

hmm terubat dapat ole2 ye kak, tahniah juga untuk be yg berderet ni wahh masyukkk ;)

Azhafizah Md Nor said...

amboii lama menyepi kak bui?heee...waa banyak betul BE kak bui tu.meh sikit :p moga makin berkembang earning tu ye :)

Deqla Manjew said...

byknye ole2 dia.. ;)

Nazayiena Ayiena said...

byknya be is going on,cantik2 ole dr sabah ya.

sHi Ma said...

Hai kak bui... Lama xberblog sy ni... Mood xtau kemana... Singgah sini lawat kat bui...

Ole ole sabah-keropok cincin sedap...lalala

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik2..

wah byk yg tgh running tu..

tahniah sis.

Oshin Kecik said...

alhamdulillah...murah rezeki :)

LadyBird said...

akak.. comelnye ole2 tu.. mutiara..

Mimi Azirah said...

kakkkk byknye BE....................

Che Rosliza Che Mat said...

Wah!!! cantiknya...

Elih Japahar said...

Banyaknya CPUV ni, kalau credited mmg masyuk haha..