Saturday, November 2, 2013

Drama Korea Secret Love

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


apa khabar semua blogger serata Malaysia..ewahhh..semoga korang semua sihat2 walafiat hendaknya lah yer..dan sekali lagi maafkanlah diri bui yang hina ini sebab dah lama tak singgah blog2 korang..penyakit malas masih lagi bermaharajalela dalam diri..belum jumpa lagi ubat yang boleh menyembuhkannya..hahaha..ok,ok..abaikan jer mukadimah bui ni 



bagi yang kenal saya..ewah,ber 'saya' pulak dah..mesti tau yang bui ni adalah peminat tegar drama2 Korea..tegar jer,tak sampai fanatik ok..kali ni,bui nak bercerita tentang drama korea yang terbaru lagi latest sekarang..yang pasti drama ni boleh buatkan airmata korang mengalir bagai air terjun..mencurah2 gitewww..serius..tak tipu ok.. 



SINOPSIS

Min-Hyuk (Ji Sung) was born into a wealthy family. He has everything including good looks, intelligence, but he doesn't have kindness. He loses his girlfriend in a hit-and-run accident.

Yoo-Jung (Hwang Jung-Eum) goes to prison, because of the hit-and-run accident that killed Min-Hyuk's girlfriend. Her boyfriend is the one that actually committed the hit-and-run accident, but Yoo-Jung took the blame. She is then betrayed by her boyfriend.

ni wajah pelakon lelaki utama



walaupun tak sekacak Lee Min Ho tapi kacak jugakkan..apakah..hehe


dan ni pulak heroin drama ni




lakonan memang superb..kalau part menangis memang betul2 real..sampai lebam2 biji mata..bui pun ikut tersedu sedan kalau part sedih..memang terbaeekk lah..


kalau ada Astro,korang boleh tengok drama ni setiap Rabu dan Khamis jam 9.05 malam - 10.05 malam kat KBS World C392..kalau takder Astor,jangan susah2 hati..korang boleh tonton secara online drama ni kat link yang bui bagi k..tonton taww,jangan tak tengok..best sangat drama ni..kamsahamnida..hiksss

SECRET LOVE ONLINE


Take Care & Thanks For Reading This Entry..Take This

19 comments:

Elih Japahar said...

Wajah ori atau operate ni haha...pelakon korea mmg cun2 belaka..

Sy klik tabung Nuff Bui ok...lama sik melawat sini..:)

Che Rosliza Che Mat said...

boleh layan nanti hihihi

Isabel Diaz said...

Teringin jwak kamek nak nangga

Mia Kassim said...

Dah lama tak layan cite Korea ni....dulu klu tengo mesti emosi gila...hehe

Cik Nur™ said...

lama dah tak tgk citer korea...

Muhammad Khairuddin Lim said...

memang cun-cun belaka...dikurniai Allah.

Muhammad Khairuddin Lim said...

Salam..dah follow anda. salam blogging.

Azhafizah Md Nor said...

dah jadi surirumah ni jarang lak layan drama korea..running man je layan..hee

Aju Mohit said...

bui memang sinonim dgn drama koreanya ;), aju suke tgk running man je hihi

AmyZana said...

Best ke ? Selalu saya terbukak cerita nih kalau boring tp tak paham jalan ceritanya XD

LadyBird said...

xsempat nk tgk..

BUNDA a.k.a KN said...

Kamek sik penah nangga..
Salam Maal Hijrah dari bunda...

Deqla Manjew said...

deqla x minat citer korea.. xtau la nape.. haha

PearlVelvet SueQys said...

morning & singgah pagi membaca !

Dina Ibrahim said...

stopped by. done click ur tabung.
now, jom tolong Dina click pulak :) TQ

eintan nurfuzie said...

cik en jrg layan korea
dulu layan autumn in my heart je.. sedih sangat.. so x motgk yg len.. t nangis.. hohoho

sha my heart said...

putihnya depa.. hihihi~

ZaloraTeamMY said...

Salam daripada Zalora Malaysia,
Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

::NureeN:: said...

salam kak bui...
lama x singgah cni...
nureen pon dok layan crita korea tp crita ni x tgk.. yg tgk crita the strange housekeeper dgn tajuk apa ntah hat crita budak sek tue hehee