Tuesday, September 24, 2013

Encik Anon Ajak Kapel

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


perghhh,lama gila tak update blog kan..ntah2 korang semua dah lupa kewujudan blog INI BLOG BUI ni..takper,bui tak salahkan korang kalau dah lupa pun..terimalah akibatnya kalau malassssss update blog kan..haha..


ni,nak cerita dengan korang pasal Encik Anon ajak kapel..ekceli,komen ni dah lama tapi bui ignore kan jer..malas nak layan..nak buang pulak sayang..bukan apa,bila takder modal nak update blog,boleh jugak dijadikan bahan..nahhhh,kan ada point kat situ..hahaha


kalau korang berminat korang telefon lah dengan En.Anon ni yer..bui tak berminat sebab bui dah ada Encik Hubby yang sangat baeeek hati..^_^..


percaya tak,bui tak pernah lagi try dail nombor tu..pernah terfikir adalah..ntah2 nombor palsu jer kot..hihihi..oklah,tatatititutu..terasa nak blogwalking lepas ni..rindu nak baca dan tengok blog korang semua..^_^


Take Care & Thanks For Reading This Entry..Take This ♥

19 comments:

Carlos Santiago said...

try la call pakai public. hahahhaa

QueeN TerataI said...

hehehe.. dia ada masalah jiwa & mental tu...

Sya Mimie said...

haha.. ambik.. sekali kak bui letak no. terus.. confirm berduyun2 call..hehe

Mia Kassim said...

ntah apa-apa komen dia ni....siap ajak kapel lagi...hehe

Nurzakiah Hanum said...

hi sis
singgah ptg

Azhafizah Md Nor said...

amboii anon..nak jugak tu..tak tahu ape nak komen kot kak..abaikan je sudah :)

Deqla Manjew said...

eh kdg2 ada gak yg suka buat onar.. nak ngusik2 kite kan.. amboihh terang2 tunjuk no dia.. sukalah dia lepas ni ramai try call..!! haha..opspss.. bkn deqla tau..deqla pun dah ada incek hubby.. ngeee

diana said...

wah..senang nya ajak kapel..heheh..untung dia..bui tolong pomot..heheh

Teena Tna said...

Kelakar kan kalau baca komen2 diorang. Kapel je kak dengan dia. Hehe

Isabel Diaz said...

Hahaha.. Pak cik Anon desperate.

HeNRieTTa JoSe said...

Berani en anon ajak kapel..nanti ken kejar sama en hubby bui bru dia taw...hehehe...

Mieya Atiera said...

terasa macam nak tergelak. Sempat lagi nak promote diri. kehkeh :D

Aju Mohit said...

eh eh sempat lagi nak mengayat ni kak bui, apalahhh

BUNDA a.k.a KN said...

salam ukhuwah dari bunda...selamat pagi..

Haryati Faizal said...

kikiki....sapalah gerangannya org tu ye....peminat la tu kot...takpun silent reader pe...?

Vee Lea said...

Hahah. Tedah li juakk.. Secret admire akak ya kohh.. :P

Puan Zaniff said...

lama menyepi akak bui..bz beno die..hihi..

ana said...

hehehe..untung nyer

Che Rosliza Che Mat said...

hihihi memang gatal betul...