Friday, August 2, 2013

Selamat Hari Raya Korang

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

salam jumaat semua..semangat nak raya dah sangat2 berkobar hari ni sebab hari ni last day kerja..lepas tu 2 minggu cuti raya..sonokkkkk nyerrrrr..tahun ni bui beraya di Kuching jer,tak balik Oya,Mukah kampung hubby..jemputlah datang ke rumah nanti ek...hehe,macam lah dekat kan..orang Kuching yang baca blog bui ni,sudi2kan lah diri datang yer..bui alu2kan dengan tangan terbuka..^_^


ok,takder apa2 nak cerita ni..moh ler layan gambar raya kami sekeluarga dari tahun 2009..kenangan..^_^


raya 2009..



raya 2010



raya 2011 (tema biru)



raya 2011 (tema hijau)



raya 2012


untuk tahun 2013 ni pulak biarlah rahsia dulu..hahaha..macam retis la pulak nak rahsia2..nanti dah ada gambar baru bui letak dalam blog k..till then..


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN
ikhlas : Bui Sekeluarga

psstt : esok nak cat rumah..


Take Care & Thanks For Reading This Entry..Take This

18 comments:

Nurzakiah Hanum said...

Salam aidilfitri buat sis bui & family

Nazayiena Ayiena said...

Slmt hari raya buat Bui sekeluarga,byk molah kek thn tuk?

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari raya kak =)

aizamia3 said...

psstt: cat umah pulak warna apa.. ;) hehehe..

Deqla Manjew said...

wahhh cantiknye gmbr akk sekeluarga di hari raya..hihi..tema apa la pulak utk tahun ni ye? x sabar nk tgk.. ;p

SELAMAT HARI RAYA. MAAF ZAHIR BATIN kak. =)

PuanZaniff said...

waa..awalnya cuti..
selamat hari raya kak Bui sekeluarga..

cantik gmbo raya tuh

Adhie Sunan Saifuddin said...

Selamat hari raya..raya kat kuching..kamek raya kat sibu...

boni kacak said...

wah!! bestnya! terbaik. sedondon je. nampak cantik dan menarik sangat

alia lia said...

selamat hari raya kak Bui..mun akk balit oya, ng kmk lh owg 1st agak cya..hehehe...=P

#kmk asa mst kaler ungu tema tahun tok..mun x pn kaler gadong/hijo..hehe..=)

Aju Mohit said...

selamat hari raya buat kak bui and family, tahun ni surprise!! ;)

NoEn said...

selamat hari raya kak...suka tengok gambar family akak...

pha is said...

amboi... sedondon semua...
selamat hari raya..

Cik Nur™ said...

yaAllah..sweetnya Nur tgk... :)

selamat hari raya juga buat akak. :)

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

selamat hari raya aidilfitri.. maaf zahir dan batin.. :D

Aishah Jahirah said...

selamat hari raya kak bui...saya xcuti xtra pun...psst tgk gambo kak bui dan suami maintain je muka...heheh..

Che Rosliza Che Mat said...

Cr 2012 pun hitam jugak....Selamat Hari Raya...

Haryati Faizal said...

setiap tahun ada gamba famili kan....

Azhafizah Md Nor said...

wahhh..setiap tahun tema warna lain lain..kalau fiza seiap tahun pink..hehehe