Friday, August 23, 2013

Dahil May Isang Ikaw

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


makk aii,lama sungguh tak hupdate belog..password nak bukak blog pun dah hampir2 lupa..haha..nak kata bizi tak jugak..ok,bui akui bui malas sangat nak update blog sekarang..ntah...mayb masih demam raya kot..^_^


tapi hari ni tetiba rasa nak update blog lah..tengok tajuk entry dulu..Dahil May Isang Ikaw..yang dah tau,tau lah yer..yang tak tau meh bui bagitau..hehe..




ekceli Dahil May Isang Ikaw ni drama filipina yang menggandingkan Kristine Hermosa dan Jericho Rosales (my feberet artis dari Filipina)..sejak tengok Pangako Sa Yo terus minat mereka berdua..ada jugak drama lain iaitu Sanay Wala Nang Wakas yang mereka berlakon jugak tapi bui tak pernah lagi tengok drama tu..nanti2 lah kot..:)


drama DMII ni ekceli tengah bersiaran di tv3,isnin-khamis,jam 3-4 petang sekarang tapi bui tak dapat nak tonton sebab masih waktu kerja kan..jadi jalan penyelesaiannya bui tengok You Tube ajer ler..layan jugak drama ni..dan jelita sungguh Kristine Hermosa dalam drama ni..kulit putih melepak-lepak..hehehe


nak baca sinopsis drama Dahil May Isang Ikaw..TENGOK SINI
nak tengok keluarga bahagia Kristine Hermosa..TENGOK SINI
Jericho pulak belom kawen lagi tapi dah bertunang dengan seorang model..bui selalu skodeng gambar2 dia dalam instagram..(pecah rahsia)


instagram Kristine ---- #khsotto
instagram Jericho ---- #jericho_rosales


oh,ya..nak tonton drama ni di you tube macam bui? KLIK SINI


Take Care & Thanks For Reading This Entry..Take This ♥

14 comments:

Sally Yatiey said...

kmk minat tga cdak duak tok berlakon. Paling suka tga sanay wala ya ;D hee.

Haryati Faizal said...

peminat cerita ni ye rupanya....

Isabel Diaz said...

Kamek baruk sekali layan cite towk. Tang best jark upanya.

Aishah Jahirah said...

kak bui masih beraya ye...hihi...
lama dah tak layan drama gini kak bui

Mieya Atiera said...

Tak pernah tengok lagi.

Che Rosliza Che Mat said...

memang bersawang bui...tertunggu jugak bui update entry hihihi...

mesti drama nie best kalau mereka berdua berlakon...

nuyui a.k.a miss YUI said...

alamak tak lyn lak..huuhuh

Cik Nur™ said...

last nur layan drama filiphin...drama panako sayo...huhuhu

Aju Mohit said...

layan citer filipine pula ye kak bui, kalau dah sangkut mmg kene habiskn kan kak ;)

deno said...

citer filipine lebih best daripada citer indon

Deqla Manjew said...

2 hari deqla mc deqla ada tgk citer ni..hihi.. romantiknye tgk dorang tau.. x couple kan dorang nih? tp dah jodoh masing2 dgn org lain kan.. tp sejjurnya dorang mmg nmpk serasi sgt..suka tgk dorang berlakon sama2..

Cho Cho said...

mak kmk peminat cerita tok, xdapat d aleh mun dh time nya.kita xdpt ngga sist oh.gik kerja..

Azhafizah Md Nor said...

amboii kak bui..layan drama philipine pulak dah..hee

afisya afida said...

salam . saya dah tengok cite nie.ok la kn happy ending . tapi last nye si Red tu mati . hehe