Thursday, August 8, 2013

Posing Di Hari Raya Pertama

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

takyah cerita banyak..layan gambar jer k..puan blog tengah letih setelah seharian beraya sakan..hahaha..ni antara gambar2 yang kami ambil hari ni..banyak lagi sebenarnya p kalau nak tengok,tengoklah di facebook bui ok..^_^

 kek lapis sarawak rumah mak bui..kalerful kan


 kawan opis bui datang bersama family 


 lepas mereka balik,kami posing ambil gambar sendiri..^_^









raya tahun ni,tema kami biru tua..kalau rajin,layanlah gambar2 raya kami di FACEBOOK..caption tahun ni..Biarpun Berhari Raya Dengan Sederhana,Tapi Kami Bahagia..ewah..:)  


psst : alhamdulillah,tahun ni bui berkesempatan sembahyang raya..syahdu


Take Care & Thanks For Reading This Entry..Take This

12 comments:

Aju Mohit said...

cantiknya kak bui and family, wow kek lapis sarawak my feberet, pos ke sini skit ;)

deno said...

wah meriahnyaaa! tema biru la...

deno raya tahun tak berapa best sbb raya kat hospital ..sehari sblum raya admit, time raya jugak nak sakit... hihi... tp alhamdulillah dah discaj smlm.. doktor bg greenlight sambung ubat oral kat umah :)

btw kak.. selamat hari raya aidilfitri! ^_^

Cik Nur™ said...

cantik kek lapis serawak tu.. :)

selamat hari raya kak. :)

Ayu Nurhaslina said...

Cantik! U look good. Selamat Hari Raya kak Bui!

Deqla Manjew said...

cantiknye gmbr.. baju raya akk sekeluarga pun cantik.. selmt hari raya kak.. ;)

NoEn said...

selamat hari raya kak...cantik gambar raya akak sekeluarga

Sya Mimie said...

lawanya kak bui & family.. bestnya siap ambik gambar family lagi.. =)

kak, tergoda laa ngn kek tu..hehe

Che Rosliza Che Mat said...

cantik kaler baju...Selamat Hari Raya bui...

diana said...

banyaknya kuih raya..berapa jenis semuanya tu??:)

LadyBird said...

comelnye kuih ry yg kat atas sekali tu kak :D..
mesti manis2 kan semuanya..

Haryati Faizal said...

cantik kaler baju tahun ni ye...

Azhafizah Md Nor said...

cantik dan berseri seri semua di pagi raya ye..kak bui,kek lapis tu nampak cam sedap je..bestnye kalau dapat :) btw,selamat hari raya.Baru ada masa nak wish ni