Wednesday, July 17, 2013

Gambar Percutian Ke City Of Lights

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

ntah kenapa semenjak start puasa ni mood nak berblog agak jatuh merudum..macam takder apa nak cerita..mayb sebab perut lapar kot,jadi idea takder..hehe..apa punya alasan la kan..cakap jer memang malas..hahaha


sebab takder apa nak cerita,moh ler kita layan gambar masa kami pergi I-City pada waktu malamnya pulak yer..jom.. 
 pasangan bahagia..chewahhh..^_^

 keluarga bahagia..chewahhh lagi...:)
(versi gelap & terang..haha)

aksi dari adik bui,Sheila dan hubbynya Fuad..
NO PAIN NO GAIN katanya..hiksss


 aksi mereka semasa naik gondola yang super besar tu..bui tak naik sebab tatut..haha


 sungguh kalerful..



ok,tu ajerlah gambar2 nya yer..ada banyak lagi ekceli tapi dah x larat nak edit bagai..yang dah edit ni pun macam apa..nampak sangat tak pro kan..huhuhu


kalau rajin nak tengok gambar2 lain masa kami g I-City,sila klik GAMBAR PERCUTIAN KE I-CITY


Take Care & Thanks For Reading This Entry..Take This

16 comments:

ejulz said...

waaaaa.. bestnyer.. lama x pegi sana.. dulu masa pegi x berapa best sgt..

Nurzakiah Hanum said...

sweet

Haryati Faizal said...

beshnye... belum sempat nak jejak kat tempat tu lagi la...

Deqla Manjew said...

deqla dah lama x ke sana.. last year kot pegi sana.. ada naik gondola tu.. serius gayat.. bila smpai atas deqla menjerit nk turun.. hubby dah gelakkan x hingat2.. huhu..

ina said...

kt situ utk kanak2 mmg ssuai..klu mcm org dwasa seronok utk amik gambar sbb lmpu2 kt citu cntik kn..

Dik bee said...

cantik kan i-city.. tp tu la, kena pandai amik gambar baru terserlah lighting tu

Aju Mohit said...

suke tgk gmabar2 tu semua kak bui, menarik dengan lampu lip lap tu, ceria je

diana said...

cantik tempat nye...

Isabel Diaz said...

Bestnya tempat ya.. Kacak..

Cik Nur™ said...

samalah kita kak, bulan puasa ni kurang mood..huhuh

lama dah nur tak pergi icity...

Mieya Atiera said...

Bestnya. Mieya nie entah bila lah berpeluang nak merasa pergi sana.

Che Rosliza Che Mat said...

pergi i-city ya bui...kenapa tak singgah rumah hihihi

boni kacak said...

cantik kan kat sana.. hehehe. malam2 memang meriah

Aishah Jahirah said...

kak bui saya gak xpenah2 sampai lg icity..padahal bkn jauh mana sangat pun...

Kesuma Angsana said...

cantik pic2nyer bui !

Che Rosliza Che Mat said...

cantik2..picnya bui...bila lagi cr nak ke sana...lagipun dekat jer..