Monday, February 17, 2014

Teringin Tapi Was-Was

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


hi semua..long time no see kan..
blog pun dah bersawang,banyak nya labah2 berkeliaran
hikhik..meet me the lazy blogger again in Feb 2014..^_^
ok,ni my first entry pada tahun 2014
wah,satu pencapaian yang sangat membanggakan..haha


arghhhh..tension betul bila mood nak berblog tak dtg2
kalau nak tahu,tiap hari bui bukak blog sebenarnya
bukak jer,tapi tak update
nak kata takder cerita,banyakkkkk
tapi itulah..malassss


ok2..ekceli bui upkan entry ni bukan nak bercerita
tentang kemalasan ku itu tapi nak mintak pendapat korang ni
bui nak try makan supplement tapi tak berani nak makan sebarangan
takut jadi lain pulak kan..memanglah ada testimoni pelanggan
tapi macam melebih2 pulak,lebih kepada propa jer
ataupun memang betul2..wallahualam


ni ha, 2 produk ni buatkan bui teruja nak try tapi tengah fikir-fikir dulu
sapa antara korang pernah try,meh kongsi pengalaman boleh?

nak try sebab dikatakan boleh menambahkan stamina..tapi yang paling terasa
nak try sebab boleh mengetatkan miss V..hehe

minum ni dikatakan boleh dapat kulit yang cantik berseri ala2 artis Korea

Harum Malam & Secret Skin White


Take Care & Thanks For Reading This Entry..Take This

6 comments:

Che Rosliza Che Mat said...

Wah!!...cantiklah kulit bui nanti...

HeNRieTTa JoSe said...

rietta xpernah try dan rietta pown mcm bui...xbrani tanggung risiko...

PearlVelvet SueQys said...

Slm singgah membaca di hari selasa..

Deqla Manjew said...

lorh.. baru muncul.. lama gak tu menyepi...

Kesuma Angsana said...

wah menarik & bagus yer produk ni !

Azhafizah Md Nor said...

welcome back kak bui...harum malam tu macam tgh femes je skang ni..xsalah kalau try :)