Tuesday, February 18, 2014

Alhamdulillah..Rezeki Datang Lagi

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


ok,ni entry ke 2 untuk tahun 2014..tahniah buat diri sendiri sebab dah upkan 2 entry setakat ni..haha..rasanya mood nak berblog dah datang balik ni..alhamdulillah..

semangat kian bertambah ni,sebab bila bukak Nuffnang,ada BE tengah on going..syukurlah dan terima kasih buat pihak Nuffnang sebab masih sudi bagi BE dekat blog bui

BE ke 3 

BE ke 1 dan ke 2 tapi dah metered dan hasilnya cuma..
tengoklah sendiri..hikhik

dah cash out pada 4.2.2014 untuk kali ke-3 dengan hasil yang tak seberapa
sebab salah sendiri..hehe..

Take Care & Thanks For Reading This Entry..Take This

13 comments:

Mia Kassim said...

Tahniah!! :D

Aju Mohit said...

tahniah bui, dah lama x dgr citer bui

Ann Ishak said...

tahniah :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah tahniah kak..

Mieya Atiera said...

congrates sis :)

Haryati Faizal said...

tahniah....dapat lg BE ye

Kesuma Angsana said...

tahniah bui, rezeki tu !

Azhafizah Md Nor said...

Congrats kak bui..Nuff tengah baik hati tu kan :)

Sop Nama Saya said...

Tahniah
Ramai juga yg dpt CPUV rupanya... Heheh

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, saya p0wn ada blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, saya p0wn ada blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Elih J. said...

Tahniah my fren :) hehe...lama sik bkunjung stok eh..