Wednesday, November 9, 2016

Tonton Drama 7 Hari Mencintaiku Online

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿

Fuhhh..nasib baik masih ingat email dan password blog..kalau x berkubur tanpa nisan la jadinya blog INI BLOG BUI..

Sebab dapat ingat balik so nak update la sesuatu..nak update pasal drama 7 Hari Mencintaiku yang diadaptasikan dari novel juga


Siapa dah baca novel mesti tau cerita ni memang best..novelnya memang agak tebal dan memerlukan ketabahan yang tinggi untuk menghabiskannya..bagi yang bukan kaki novel rasanya memang sampai tertidur kot..tapi bagi orang macam bui dah memang hobi suka membaca jadi novel yang tebal macam tu x jadi masalah..kacang je..ewahhh

Kalau x silap dalam masa 2 hari bui dah boleh habiskan.drama ni .sekarang tengah hangat (hangat ker) ditayangkan di TV3..baru start Isnin..so hari ni Rabu episod ke 3..

Siapa2 yang terlepas menonton di kaca televisyen..chileex ok..boleh layan kat online..dun worri..zaman teknologi u..hahaha..

Nah link nya
http://www.kbergetar.com/2016/08/drama-7-hari-mencintaiku-full-episode.html

Layan jangan tak layan..best cerita ni (kalau ikut novel lah)

Hingga bertemu lagi..tata!!

Take Care & Thanks For Reading This Entry..Take This ♥

1 comment:

Nurzakiah Hanum said...

best kan anum layan online je