Wednesday, February 13, 2013

SEGMEN BAGI PI - WWW.PENBIRU.COM

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


masa untuk bersegmen lagi..kali ni dahku dapat jemputan blogger daripada pen biru..pen merah,pen biru,jangan marah,i love u..eh..berpantun pulak..haha


syarat2 penganjur :-


1. Mesti follow aku dulu (pada yang dah follow terima kasih banyak-banyak)
2. Copy banner yang ada kat bawah ni..(guna left-click pastu copy) dan ..


3. Buat 1 entri mudah bertajuk "SEGMEN BAGI PI - WWW.PENBIRU.COM"
4. Tuliskan apa yang korang tahu pasal aku dan blog aku
5. Dalam entri tu..ajak kawan-kawan follower korang join segmen ni.
6. Tinggalkan link entri korang tu kat ruangan komen di bawah entri ni..


...utk syarat yang no.4 tu...
setahu bui pen biru ni seorang isteri dan juga ibu yang suka melancong..bila dahku baca entry2 dia,rupanya pen biru ni juga sangat pandai menjahit manik..boleh lah buat pendapatan sampingan kan..


hadiah best taww..
harap2 dapatlah ole2 dari Vietnam tu nanti..^_^


PERTAMA : Ole-ole special dari Vietnam + CheezyCrazy Cheese Powder bernilai RM80
KEDUA  : Ole-ole dari Vietnam + CheezyCrazy Cheese Powder bernilai RM30
KETIGA : Ole-ole dari Vietnam + CheezyCrazy Cheese Powder bernilai RM20
Saguhati untuk 5 orang : Topup prepaid RM5 setiap seorang..


tarikh tutup segmen pen biru ini adalah pada 15.2.2013..jomlah join jugak yer..sama2 kita sepot rakan blogger yang lain


nak join jugak KLIK SINI


Take Care..♥..

25 comments:

Anum said...

selamat bersegmen

Pen Biru said...

thank 4 ur support Bui.. :)

Pen Biru said...

thank 4 ur support Bui.. :)

Mia Kassim said...

Selamat bersegmen..... :D

haryati said...

good luck bui...

Anonymous said...

slmt bersegmen Bui !

izzah said...

Good luck k bui...moga brjaya yek...mmg best hadiah dia..moga k bui dpt 1st prize tu:-)

Mrs Velentine said...

good luck kak

Suria Amanda said...

selamat bersegmen Bui..

Cikrosecute said...

cam menarik jer segmen nie...terasa mau join jugaklah hihihi

Azhafizah MN said...

Good Luck Kak bui.

ajumohit said...

good luck bui!! moga ada rezeki nanti ;)

Unknown said...

selamat bersegmen Bj..:)

Miss N™ said...

selamat bersegmen Kak... :)

iloveyoumummyiloveyoudaddy@gmail.com said...

gud luck

cci said...

gud luck

kurus said...

gud luck bui ! ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

good lck sis..

Cikrosecute said...

Selamat bersegmen..

Unknown said...

good luck BJ..:)

NoEn said...

GOOD LUCK KAK

Unknown said...

Good luck kak bui!

~ lama tak dengar pen merah pen biru tu..hehehe

IntaNBerliaN said...

good luck kak bui :-)

fieda said...

good luck bui...sebaya kita rupanya..hihi

Shida Radzuan said...

dari vietnam tu :)
gudluck :)