Friday, February 15, 2013

Cantiknya Anzalna Bertudung

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿



cantikkan dia bila bertudung..sejuk mata memandang
sumber : Instagram Anzalna
nak tengok gambar2 Anzalna yang lain,korang follow la dia k
anzalnanasir88


oh,ya..dia pakai tudung ni khas untuk drama terbaru Bangkitnya Seorang Perempuan


Take Care..♥..

19 comments:

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

comel anzalna

Unknown said...

siapa dia nih..pelakon baru ker ??

ejulz said...

Cantik.. :)

Jemput join segmen ni kalau belum k.. :)

http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

Namee Roslan said...

anzalna sangat cantik. dr dulu lagi saya rasa dia cun ! meheh :D

Miss Xyz said...

Ya Allah cantiknya pakai tudung. Saya tak minat sangat tengok dia tak pakai tudung, make-up tebal. Tapi yang ni, wuish 1000 likes (y)


Mia Kassim said...

Mmg manis jika bertudung.... :-)

Miss N™ said...

cantiknyaaa.... :)
lain nampak....

[sutera kasih] said...

kmk salu konfiusnya dgn memey bini norman hakim hehehe



kak bui, pekabo? :P

Mummy MM said...

Lain lah mukanya kowh..

ajumohit said...

emmm memang comellah bui, kalau kita kat situ pon comel jugak ;), perasan retis tak ;)

haryati said...

klu dia pakai tudung terus pun takpe...cantik...

Cikrosecute said...

dia memang lawa...pakai tudung lagi lawa...

fieda said...

erm..mmg comey sungguh..

Anonymous said...

lebih cnatiklah bila bertudung ni ! klau betul2 brtudng kan bagus !

Unknown said...

@izan mama mia TAK LA BARU SGT..ADA TENGOK DRAMA ADAM & HAWA TAK?HA,DIA LA YG JD DEE..^_^

Unknown said...

@[sutera kasih] YAHHH,LAMAK X JENGOK KMK..HEHE..KMK KBR BAIT JAK,HRP2 KTK PUN SAMA K

Mrs Velentine said...

cantik sgt

Shida Radzuan said...

wahh..comel tp sekejap je dia pkai tu hehee ^_^

iha said...

mana tau dari shooting boleh dapat hidayah, sama2 kita doakan utk dia.. :)