Sunday, February 3, 2013

Lets Be My Friend

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


penyeri entry


malas nak bermukadimah panjang2 pulak hari ni..bui terus kepada tujuan utama kenapa entry ini ditulis oleh dahku (amboiii,serius nampak..hihi)..sebenarnya bui nak cari bloglist lagi sebab entah kenapa dan mengapa bui rasa bloglist yang ada sekarang dah macam rojak campur..then ada link blog tu macam dah lama x update,mayb dah bosan berblog agaknya..agaknyalah..


so,bui nak buat 3 bloglist baru yang lebih detail iaitu : -


1. BLOGLIST 1 untuk blogger wanita yang dah kawen
2. BLOGLIST 2 untuk blogger gadis yang belum kawen
3. BLOGLIST 3 untuk blogger lelaki sahaja


kali ni korang TAK PAYAH SUSAH2 BUAT ENTRY cuma apa yang korang perlu buat korang tinggalkan link blog korang dalam ruangan komen entry ini sahaja..senangkan..tapi,JANGAN LUPA NYATAKAN KORANG DALAM BLOGLIST MANA OK..

cth : 

http://iniblogaku.blogspot.com
BLOGLIST 2

jadi blogger2 yang dah ada dalam bloglist sekarang kalau masih berminat nak jadi geng bui jangan lupa tinggalkan link yer..yang takder dalam list dan jika berminat pun sangat2 dahku alu2 kan..lets be my fren..^_^..tak nak?sudah..


sampai 3 Feb jer..sekian terima kasih


ENTRY TERBARU SCROLL BAWAH


Take Care..♥..

37 comments:

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

http://cyanxkamo.blogspot.com

bloglist 2

Unknown said...

alaaa . jgn tglkan sy kak bui .. sy ni tak kawen lagi :D

Anum said...

http://anumzakie.blogspot.com
1. BLOGLIST 1 untuk blogger wanita yang dah kawen

shida said...

http://cdabaim.blogspot.com/
blog dah kawen.. kikiki

ma ❥ said...

IMAHOTMAIL.BLOGSPOT.COM
BLOGLIST 2

TQ :)

Abil Fikri Ahmad said...

Bagus tu..ada untuk lelaki saja..

Suria Amanda said...

http://suriaamanda.blogspot.com/
Bloglist 1 la kot walau dah single balik...hehehehehe

fieda said...

http://mylovely-fieda.blogspot.com/

kita dah kawen...hihihihi

Anonymous said...

blolglist 1 yek.. http://kesumaangsana.blogspot.com

Kniedaz said...

Ada bloglist camni senang nak BW kan Bui? hehehe

Unknown said...

http://www.dianarashid.com

saya dah kawen tapi nampak macam belum kawen (perasan jap)
heheh

Unknown said...

http://budakshumort.blogspot.com
BLOGLIST 2

محمد رازيق said...

kita nak jadi. hehe

saniah said...

i pun nak join jugak
http://saniahtalib.blogspot.com

Bloglist 1...

ajumohit said...

http://ajumohit.com/feed

bloglist 1 tq buiii

Miss N™ said...

nak join jugakkk..

http://cahayacita2.blogspot.com/

Bloglist 2

:)

Unknown said...

http://www.nieyxzha.com ..geng no.1 ^^

Kekzamanis said...

http://pape-jer.blogspot.com

BLOGLIST 1

Dayang Deno said...

bloglist 2:)

www.dayangdeno.blogspot.com

Unknown said...

nak join

http://bahasamuara.blogspot.com/
bloglist 3

Mia Kassim said...

Bloglist 1
http://shumie-dz.blogspot.com

nuyui a.k.a miss YUI said...

nak masuk gak leh? hihih//

http://nusha1706.blogspot.com
bloglist 2 =)

iloveyoumummyiloveyoudaddy@gmail.com said...

http://iloveyoumommyiloveyoudaddy.blogspot.com/


bloglist 2

:) :D

haryati said...

nak join..
http://haryatifaizal.blogspot.com
bloglist 1

Unknown said...

@cik ara BOLEH BAGI LINK BLOG TAK DEAR?

cci said...

cci bloglist 1 :P

ccicutedollylicious.blogspot.com

Jahirah said...

kak bui bukan bosan tp mencari masa utk update n BW...hihi.

nak join..

http://arisyahjahirah.blogspot.com/
BLOGLIST 2

emarieys said...

http://www.emarieys.com

Bloglist 1..nak bloglist 2 boleh tak?..hehehe

eh3x, tgk date entry ni 3hb...bukan ke hari ini 2hb?

Unknown said...

bloglist 1..
http://mamarey.blogspot.com/

follow terus sini..tq berkunjung Bui ke blog sy..:)

NoEn said...

http://wanznoen.blogspot.com/

semestinya geng no 1 la kak..hehe

Sheila Adziz said...

Bloglist 1 : (dh kawen) http://putributterflypunyablog.blogspot.com/

Cikrosecute said...

tak sempat hihihi

Mrs Velentine said...

ala kak nda sempat lah

Unknown said...

@Che Rosliza Che Mat TAKPER,SBB SUDI TGGLKAN KOMEN KAT SINI,BUI LETAK JUGAK K

Unknown said...

@Mrs Velentine SAMA KES MCM CIK ROSE..KAK BUI LETAK LINK K..^_^

soziyana said...

banyakyangada.blogspot.com
dah kawen...
nak join seme leh tak...

iha said...

http://ihazaliza.blogspot.com
nombor 1.. ehh tipu2 je tu, kita no.2.. :D