Thursday, February 28, 2013

BE Terakhir Di Bulan Februari

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿




tersenyum,tersengih sendiri bila bukak akaun Nuffnang,
ada BE baru la
menjadikan semuanya ada 5 BE tengah on going
sonok-sonok..hihihi


Nuffnang ni memang best la,pemurah sangat
dulu kemain liat nak bagi BE dekat blog bui
bui siap buat surat rayuan mintak BE,baru la dia orang bagi
tapi bila dia orang dah bagi..dia orang akan bagi lagi dan lagi dan lagi (ewah..over..)


bui kata akan bertambah semangat nak update bila dapat BE kan
tapi tak jugak..3 hari lepas,langsung tak update
dasar bukan blogger tegar..ngeh..ngeh


apa2 pon,tengkiu Nuffnang..lerp..lerp



Take Care..♥

23 comments:

Anum said...

tahniah:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

BYK BE RUNNING TU KAK..HIHI

makhana said...

bestnya!..xpnh dpt lg..hehe

outbound malang said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Kniedaz said...

banyaknya....sampai 5 tu

Unknown said...

Banyaknya BE on goinggggg ;D Tahniah

Unknown said...

Tahniah kak :)

Ratu Hatiku said...

Alhamdulillah...tahniah :)

Dayang Deno said...

tahniah kakbui:)

RIZZNA said...

chaiyokkkk chaiyokkkk......
wah, siap buat surat tu bui

ajumohit said...

tahniah bui, nak sikit be ;)

ezy.xixii said...

murah rezeki..
=)

zahidahwahid said...

tahniah... mok BE juak.. hehehe

Miss N™ said...

Tahniah Kak... :)

eiela said...

wah tahniah.. berderet...

Unknown said...

apesal kite tak running popular tuh dah credited sobs2 hehe

Mia Kassim said...

Tahniah....bln feb baru dpt 1 BE ja..huhu

Nur farahiza said...

wahh tahniah kak bui , rezeki kan :)


























Nik said...

tahniah.murah rezeki.moga makin bertambah nnt

haryati said...

alhamdulillah..rezeki..

Suria Amanda said...

waaaa...best2...

Cikrosecute said...

tahniah:)rezeki di bulan feb...

Ibu Lala said...

Sya x pernah dapat BE ni. Sedih..