Tuesday, January 8, 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri .......

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


segmen pertama di tahun 2013..
anjuran FIZ GRAPHIC 




bagi yang tak tau bui ni blogger dari negeri SARAWAK..
kamek urang Kuching..^___^..kitak orang siney tek?hehehe


bendera kebanggaan negeri tanah tumpahnya darahku




tempat2 yang best memang banyak kat sini,tak terkira banyak tapi antara yang paling femes adalah KAMPUNG BUDAYA dan makanan yang paling femes rasanya KEK LAPIS SARAWAK dan IKAN TERUBUK MASIN


kalau korang nak lebih mengenali negeri kelahiran bui ni apakata korang terjah blog sahabat bui iaitu ZAMTRANSPORTATION

NOTA BUI :
selamat berkenalan semua..


Take Care..♥..

29 comments:

Ena's Stories said...

slmat bersegmen bui...sy pun da join segmen ni

Dikbee said...

sgt suka terubuk masin tp susah nak dpt kat semenanjung

Shida Radzuan said...

selamat bersegmen kak bui..hehee..sarawak..jauhnya kite kan hehee :D

syafiqahibrahim said...

salam

saya dh follow sini

saye org terengganu

dari segmen yang same

dtg lar jenguk and follow

http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

btw , nice blog :]

Ika.S said...

mai singgah sini :)
dtg dr segmen yg sama .
http://cikukika.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

haryati said...

selamat bersegmen bui

incik dracula™ said...

hai2 bui...
dri segmen yg same..
salam kenal :)

incik dracula™ said...

hai2 bui...
dri segmen yg same..
salam kenal :)

syafiqahibrahim said...

salam kak bui

saya piqa !

nice to meet yay .

kak bui , piqa dah berbesar hati tag kak bui untuk segmen Contest #TheMostMemorable2012Moment

diharap kak bui boleh la join segmen ni ye . ni link segmen

http://randomssssss.blogspot.com/2013/01/official-contest-themostmemorable2012mo.html


tq kak bui
soorryy tersalah bicara ye

Engku Muzahadin said...

Jambatan sesak naik feri,
Sampai jeti tunggu giliran;
Jenguk sini di malam hari,
Sambil hulur salam kenalan.

Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & sudah FOLLOW sini`;-)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Unknown said...

@miss zerocinta INSHA ALLAH,NNT KAK BUI JOIN YER..TQ SBB SUDI TAG KAK BUI

Unknown said...

@Engku Muzahadin WAH,NICE PANTUN..TQ,TQ

Vee said...

Helloo, kamek miak swak ;)

Unknown said...

hai..selamat berkenalan..kmk pn biak sarawak juak tok..^__^

jaakechik said...

jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

Unknown said...

salam kenal dari segmen yg sama :)
sedaappnyee kek lapiss ngn terubuk masin, iloikeeeveghimuch ^^

Unknown said...

ikan terubok mmg kegemaran sy.. mun buat msk lmk msti sedap..

QasehnyaRania said...

ciksu join juga..baru tahu ;D

terubok masin my peberet.belom penah sampai lagi sarawak.

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Shida Radzuan said...

shida join juga..shida org perak kak bui ^_^

Lokman said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini. Maaf juga lambat buat lawatan sebab sibuk dengan final exam..

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

Unknown said...

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Unknown said...

Assalamualaikum, saya dari segmen yang sama.. terjah dan follow awak sekali..

jom datang ke blog saya, blogger Johor punya cerita :)

http://www.irwanalessatyme.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

TRAVELOG ATEH said...

Salam.... Cik Putih blogger TERENGGANU. Datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.Wauu...CP tahun lepas baru p sarawak. Jaln2 kat sana. Best jugak yer. Kampung budaya pun best....

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Psss...psstt... Jenguk sini gak :

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

Read more: http://kharisma-alfath.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html#ixzz2IPBqwTpQ

Unknown said...

hai assalamualaikum
yeen dtg dari segmen yang sama
jom terjah ke nogori plk hik2
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Farhana said...

datang dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

antynid said...

nida datang dari nogori.... :)

Dayang Deno said...

dari terengganu terbang ke sarawak! weeeee....

Cik Fie said...

datang dari segmen yang sama . dah follow awak . harap awak follow blog saya ye :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

CikP said...

Dari segmen sama..kmk org sarawak juak..done follow ktk :)

http://pinky-phieya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html