Friday, January 25, 2013

CPUV @ BE #1 Untuk Ini Blog Bui

✿ Assalamualaikum..Salam Sejahtera ✿


syukur alhamdulillah kerana untuk kesekian kalinya bui mendapat rezeki lagi dari Nuffnang..untuk tahun 2013 ni bui nak mengasingkan lah BE-BE yang bui dapat..tak nak campur2 lagi macam tahun lepas..oleh sebab itu bui katakan bahawa blog bui (IBB) ini telah mendapat BE yang pertama untuk tahun 2013..sila tengok gambar





fyi,bui ada 2 blog,satu BUI TUTORIAL dan satu lagi blog INI BLOG BUI..blog tuto tu sangat jarang bui update,dengan ertikata lain jika dapat hidayah jer baru lah bui akan update blog BT..hehe..tapi syukur jugaklah walaupun jarang update ada jugak BE sudi muncul kat situ


dan blog IBB ni memang kalau boleh bui akan update setiap hari..cuma adalah jugak tak update beberapa hari apabila mood puan blog pergi ke laut china selatan...hihihi..tapi bui suka bila BE ada kat blog ni sebab $$$$ confem meriah..yuhuuuuu..^______^


Take Care..♥..

25 comments:

CEKODOK GEBU said...

best lahh bui .. meh lagi ajar zura cara berNuffnang ni.. nak gak duit beli kopi hhehhehehe

Anum said...

tahniah

Umialya said...

tahniah

Kniedaz said...

Banyaknya BE...best tengok..

Cikrosecute said...

rezeki tue..

Cikrosecute said...

macammna nak register instagrams? hihihi

Mrs Velentine said...

alhamdulillah rezeki....saya klik2

Mimie said...

tahniah kak bui

haryati said...

tahniah bui...

ALS said...

Pa reti BE?

ajumohit said...

tahniah buii, wah masyukkk

Syamimi Saad said...

best nya kak asik masyukkkk $$$ je..hehehe.. saya punya rezeki belum menyebelahi lagi.. tahniah kak bui.. ^_^

Sheila Adziz said...

erm... bgs ni... allhamdulillah... :-)

Suria Amanda said...

tahniah Bui...nuffnang dah mula beri perhatian tu...

Unknown said...

seronok nya dapat be..kan??

Nur farahiza said...

seronok kan kak bui , bile BW ramai kawan, $$$ pun kite dapat ,. hehehhe

Unknown said...

@Che Rosliza Che Mat G JER LAMAN WEB INSTAGRAMS,PASTU REGISTER..KALAU GUNA HENPON CIK ROSE G GOOGLE PLAY,DOWNLOAD INSTAGRAMS DULU...

Unknown said...

@ALS BE TU ADALAH BUFFERED EARNINGS YG SYARIKAT PENGIKLANAN BAGI..^_^

izzah said...

Untung badan k bui...rezki tahun ni yek akak...=)

zaty said...

kayo akak kayo. Hehe. alhamdulillah semoga rezeki akak terus bertambah.. :)

Orkid said...

tahniah^^

Orkid said...

tahniah^^

Shida Radzuan said...

tahniah kak bui byk tu seronok tgk :)

fieda said...

masyukk bui..

mselim3 said...

best nyer...ok lah dapat earning daripada nuffnang,,,alhamdulilah.

mselim3