Monday, October 31, 2011

Suka Baca Entry Dia Lah

tetiba rasa nak buat entry pasal blog ni
bui jumpa dari blog orang
tah,dah tak ingat dari blog siapa..

bila jumpa,terus jatuh cinta
suka dengar celoteh2 dia
(dia memang talkative pon..hehe)

paling bui suka bila dia buat
entry pasal kasut2 yang dia ada
fuhhh..4 inci ke atas adalah feberet dia

kalau bui sebut kat sini
mesti korang kenal
tapi nak bagi saspen sikit,boleh..?

kalau nak tahu apakata korang terjah
blog dia..retis u..hehehe

jeng..jeng..jeng..
bui kalau suka sesebuah blog tu
tanpa teragak2 bui akan masukkan terus
dalam blog list bui
kat SINI

so,sesiapa yang ada dalam senarai2 tu
bermakna bui suka blog korang okeh..
sila percaya sebab ini kisah benar..*_*

21 comments:

IntaNBerliaN said...

oo blog nana ker.. hihii

Cikrosecute said...

Tak pernah singgah la blog nie....boleh follow nie....hihihi dapat kenalan baru...

Azhafizah MN said...

ohh nana ke?ramai retis dah ade blog kan..suke tgk..hee

Fathiah Hamim said...

ohh nampak laen sket dia

Kayun said...

:D nana ke. hehe. ingt bila sis bui kata retis tu, saje je. rupa2nya retis betul. hehe

anonymous said...

oh baru tahu blog nana. hee =)

Acik said...

fasal kasut? heheheee ... acikpun nak terjah gak! :)

saravelvet said...

wah terharruuu!!! kira syira terpilih masuk blog list lah ni kihkihkih..hehe..thanks syg..

Sarah Mnasir said...

wah nana ada blog..

Anum said...

anum nak singgah gak sis

Unknown said...

sabar ehh..gi terjah sat...:) bukan blog citer hal kasut je ke?

Munn Jaafar said...

blog nana! hehehe

*blog bui pun dlm bloglist sy, munnafendy.com =)

AmirFX said...

Orite.. Kaktok menerjah blognya...

Wanie said...

dengan pantas open new tab =) artis?yg mane satue h?macam tak kenal..kui3

LadyBird said...

salam kak bui.. lady dah terjah blog beliau.. blog warna warni.. :D..

p/s : kak bui.. lady nak jemput kak bui tuk jenguk2 blog ke dua lady di sini http://tekadmajusdnbhd.blogspot.com

jomla ek :D

Addin said...

memang retis ni :D hihi

arituarini said...

ada jugak dlm bloglist..tq..

sHi Ma said...

lama tak terjah blog kak bui, blog shima pun terbengkalai... rindu nk berblog....

Niena Muhammad said...

nina pn bnyak hari xmenerjah kt sni..bizi :D

Shiela Luddin said...

wahhh bertuahhlah saper yang ader lam senrai bloglist Bui nehhh..serta merta jadik faveret Bui...jeles ai..

syuxer said...

nak gi terjah kat sana..:)